Εξόρμηση παρατήρησης πουλιών στο Απολιθωμένο Δάσος

Εκδηλώσεις
Western Lesvos birdwatching

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου – Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καλλονής σας προσκαλούν σε περιήγηση στο Πάρκο Απολιθωμένου Δάσους, παρατήρησης φύσης και ορνιθοπαρατήρηση στο Απολιθωμένο Δάσος, το Σάββατο 22 Μαΐου 2021 στις 10.00.

Η περιήγηση στο Πάρκο και η ορνιθοπαρατήρηση θα πραγματοποιηθούν με καθοδήγηση από ειδικούς επιστήμονες και τη χρήση εξοπλισμού (τηλεσκόπια, κιάλια), μετά από δήλωση συμμετοχής και προ συνεννόηση. Απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά μέχρι 8 ετών.

Όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή διασποράς του Covid-19 θα τηρηθούν αυστηρά. Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για όλους τους επισκέπτες.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση γίνεται με την αγορά του γενικού εισιτηρίου (5 €) του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, με το οποίο είναι δυνατή και η επίσκεψη στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και την αποφυγή διασποράς του COVID-19, υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά εύκολη διαδικασία που μπορεί να γίνει είτε από υπολογιστή ή κινητό κλπ. Οι επισκέπτες απλά μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήρια τους αν επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 22510-47033, 22530-54434 και 6972-809610.